Biber 82 haastoi minut kertomaan 6 omituisuutta.

1. Haluan syödä mahdollisimman  vaihtelevasti. En pidä siitä, että samat ruuat toistuvat liian usein.

2. Laadin kuukauden ruokalistan kerralla, sillä en pidä päivittäisestä ruuan suunnittelusta. Lipeän suunnitellusta listasta kuitenkin tämän tästä, inspiraation saatuani.

3. Huolimatta kahdesta edellisestäö kohdasta minulla on kausia, jolloin teen saman henkisiä ruokia. Tällä hetkellä teen pääosin perussuomalaista kotiruokaa, joskus TexMex hallitsee, toisinaan taas välimerelliset ruuat jne.

4. Kerään erilaisia ruoka- ja leivontaohjeita, aina on ns. haku päällä. Neljännes vuosisadassa on keittokirjoja kertynyt jo muutama kymmen ja irto-ohjeita on lipaston kaapillinen täynnä. Pyrin ohjeita myös aktiivisesti kokeilemaan ja monet ovat kokeilujen jälkeen jääneet osaksi ruokavaliota.

5. Minussa on hamsterin vikaa. Kaapeissa pitää aina olla laaja valikoima peruselintarvikkeita, jos kauppaan ei ehdikkään, jos inspiraatio iskee, jos vaikka sota syttyy tai taivas putoaa...

6. Pyrin aina tekemään sopivan kokoisia satseja, ettei ruokaa vaan menisi hukkaan. Toisaalta kuitenkin tuhlaan tarveaineisiin ym., eli missä se säästö on...