Tämä persikkapiirakka katosi kahvipöydästä alta aikayksikön. Maistuu varmasti pääsiäisen aikaankin.

455651.jpg

POHJA:
100 g margariinia
1 dl sokeria
1 muna
1 tl leivinjauhetta
1 dl kaurahiutaleita
1 1/2 dl vehnäjauhoja
TÄYTE:
persikan puolikkaita
1 tlk maitorahkaa
1/2 dl persikanlientä
2 munaa
1/2 dl sokeria
1 rkl perunajauhoja
2 rkl sitruunan mehua
2 tl vaniljasokeria
Margariini ja sokeri vaahdotetaan. Muut ainekset lisätään ja sekoitetaan. Taikina painellaan voidellun piirakkavuoan pohjalle ja reunoille. Persikanpuolikkaat paloitellaan ja ladotaan phjan päälle. Täytteen ainekset sekoitetaan ja kaadetaan persikoiden päälle. Paista torttu 200 asteessa noin 30 minuuttia.