Boeuf Lyonnaise eli pyttipannu ranskalaisittain eroaa suomalaisesta pyttipannusta oikeastaan vain valkosipulin ja viinietikan osalta. Hyvää tämäkin on.
517226.jpg
kypsää lihaa (minä käytin lampaanlihaa)
keitettyjä perunoita
voita
1 sipuli suikaloituna
1 valkosipulinkynsi
1 rkl viinietikkaa
suolaa ja mustapippuria
silputtua persiljaa (minä jätin pois)
Liha leikataan pieniksi paloiksi, perunat samoin. Ruskista perunat voissa, ota pannulta ja pidä lämpimänä. Kuullota sipulia voissa, mutta älä ruskista. Ota pois pannulta ja pidä lämpimänä. Ruskista liha nopeasti ja lisää sitten perunat ja sipulit. Purista joukkoon valkosipuli. Pirskauta viinietikka ja mausta suoalla ja pippurilla. Sekoita varovasti.