Kalkkunapyyt ovat helppoja tehdä ja vievät kielen mennessään. Tällä kertaa nautimme niistä kermapastan kanssa
505083.jpg
KALKKUNAPYYT:
Ohuita kalkkunafileitä
pekonia
tuoretta basilikaa
parmesaanijuustoa
KERMAPASTA:
pastaa
kermaa
suolaa
pippuria
valkosipulin kynsi
persiljaa
Kalkkunafileet kannattaa jakaa kahtia pituussuunnassa. Fileet nuijitaan vielä ohuemmiksi muovin läpi lihanuijalla. Varo kuitenkin, etteivät ne mene puhki. Fileille laitetaan tuoreen basilikan lehtiä ja parmesaaniraastetta. Fileet kääritään rullalle ja ympärille kiedotaan pekonia. Kalkkunapyyt paistetaan 200 asteessa reilut 20 minuuttia. Pasta keitetään kypsäksi. Kerma kaadetaan kattilaan ja muut ainekset paitsi persilja lisätään siihen. Kermaa keitetään hetki kasaan, persilja silputaan sekaan ja kerma lisätään valutettuun pastaan.