Taikinasta tulee 18 kappaletta herkullisia kevätleivoksia.
POHJA:
150 g voita
75 g sokeria
3 dl vehnäjauhoja
1/2 tl leivinjauhetta
TÄYTE:
1 tlk maitorahkaa
1 dl kuohukermaa
1/2 dl sokeria
1 tl vanilliinisokeria
KORISTELUUN:
säilöttyjä aprikooseja
säilöttyjä kirsikoita
Sokeri ja rasva vaahdotetaan ja jauhot lisätään taikinaan. Taikina jaetaan paperisiin leivosvuokiin. Muffinssivuoka oli aika kätevä paistamisessa. Leivospohjat paistetaan 175 asteessa n. 15 minuuttia. Täytteen ainekset sekoitetaan (kerma vaahdotetaan ensin) ja jaetaan jäähtyneiden leivospohjien päälle. Leivokset koristellaan aprikoosin palalla ja punaisella kirsikalla.
POHJA:
150 g voita
75 g sokeria
3 dl vehnäjauhoja
1/2 tl leivinjauhetta
TÄYTE:
1 tlk maitorahkaa
1 dl kuohukermaa
1/2 dl sokeria
1 tl vanilliinisokeria
KORISTELUUN:
säilöttyjä aprikooseja
säilöttyjä kirsikoita
Sokeri ja rasva vaahdotetaan ja jauhot lisätään taikinaan. Taikina jaetaan paperisiin leivosvuokiin. Muffinssivuoka oli aika kätevä paistamisessa. Leivospohjat paistetaan 175 asteessa n. 15 minuuttia. Täytteen ainekset sekoitetaan (kerma vaahdotetaan ensin) ja jaetaan jäähtyneiden leivospohjien päälle. Leivokset koristellaan aprikoosin palalla ja punaisella kirsikalla.
Kommentit