Taikinasta tulee 18 kappaletta herkullisia kevätleivoksia.
492121.jpg
POHJA:
150 g voita
75 g sokeria
3 dl vehnäjauhoja
1/2 tl leivinjauhetta

TÄYTE:
1 tlk maitorahkaa
1 dl kuohukermaa
1/2 dl sokeria
1 tl vanilliinisokeria

KORISTELUUN:
säilöttyjä aprikooseja
säilöttyjä kirsikoita

Sokeri ja rasva vaahdotetaan ja jauhot lisätään taikinaan. Taikina jaetaan paperisiin leivosvuokiin. Muffinssivuoka oli aika kätevä paistamisessa. Leivospohjat paistetaan 175 asteessa n. 15 minuuttia. Täytteen ainekset sekoitetaan (kerma vaahdotetaan ensin) ja jaetaan jäähtyneiden leivospohjien päälle. Leivokset koristellaan aprikoosin palalla ja punaisella kirsikalla.