Muori eli entinen työkaverini on työskennellyt ja matkustellut ympäri maailmaa. Sveitsistä hän toi tuliaisena mehevän broileriohjeen. Tämä ohje sopii esimerkiksi illanistujaisiin tarjottavaksi, edellyttäen, että kaikki vieraat pitävät valkosipulista.
568723.jpg
Perunoita
broileria(minä olen käyttänyt tässä hornetteja)
valkosipuleja
grillikastiketta
tuoretta tai kuivattua rosmariinia
Perunat kuoritaan ja lohkotaan ja laitetaan voideltuun uunivuokaan broilerinpalojen kanssa. Valkosipulin kynsiä (kuorineen) lisätään joukkoon runsaasti. Päälle ripotellaan rosmariinia ja grillikastiketta. Oliiviöljyäkin voi lisätä. Paistosta paistetaan uunissa 200 asteessa, kunnes ainekset ovat kypsiä. Valkosipulin kynsistä voi puristaa pehmennyttä valkosipulia ruuan mausteeksi. Mmm...