Lohi-kasvispasta on ihanan kesäinen ja kevyt lounas. Kuva on jotenkin hailu, vaihdan sen uuteen, kun seuraavan kerran teen tätä herkkuruokaa. En sekoittanut kuvaa varten riittävästi kasviksia ja pastaa sekaisin.
400 g tagliatallea keitettynä al dente
sipuli hienonnettuna
1 valkosipulinkynsi hienonnettuna
1 porkkana kuurioituna
1 vihreä ja 1 punainen paprika kuutioituna
200 g vähärasvaista ranskankermaa
150 g kylmäsavustettua lohta
suolaa ja pippuria
Laita kasvikset pannuun öljyyn muhimaan, älä anna niiden ruskistua. Kun kasvikset ovat kupsyneet, lisää joukkoon keitetty pasta, lisää ranskankerma ja silppua saksilla lohiviipaleet joukkoon. Mausta suolalla ja pippurilla.
400 g tagliatallea keitettynä al dente
sipuli hienonnettuna
1 valkosipulinkynsi hienonnettuna
1 porkkana kuurioituna
1 vihreä ja 1 punainen paprika kuutioituna
200 g vähärasvaista ranskankermaa
150 g kylmäsavustettua lohta
suolaa ja pippuria
Laita kasvikset pannuun öljyyn muhimaan, älä anna niiden ruskistua. Kun kasvikset ovat kupsyneet, lisää joukkoon keitetty pasta, lisää ranskankerma ja silppua saksilla lohiviipaleet joukkoon. Mausta suolalla ja pippurilla.
Kommentit