Lännen elokuvissa syödään aina papuja ja pekonia. Yhdistelmä ei kuullosta herkulliseslta, mutta yllätys, yllätys, Texasin papupata onkin tosi hyvää.
656912.jpg
3 tlk ruskeita papuja huuhdeltuna
1/2 tl jauhettua paprikaa
1/2 tl mustapippuria
2 sipulia hienonnettuna
3-4 valkosipulin kynttä hienonnettuna
1 tlk tomaattimurskaa
3 rkl siirappia
1 paprika kuutioituna
1 pkt amerikanpekonia ruskistettuna
1 tl meiramia
Lisää pannulla olevaan öljyyn paprikajauhe ja mustapippuri. Lisää sekaan sipuli. Kypsennä, mutta älä anna ruskistua. Lisää valkosipuli. Lisää sekaan pavut, tomaattimurska, siirappi ja paprika. Anna kypsyä n. 5 minuuttia. Silppua ruskistetut pekoniviipaleet joukkoon. Hauduta vielä n. 10-20 minuuttia. Lisää meirami valmiiseen pataan.
Ruoka kannattaa nauttia vaalean leivän kanssa ja imeyttää laitasella oleva liemi leipään. Mmm...