Voileipäkakkuja pidetään suotta liian työläinä ja vaikeina. Monimutkaisuutta voi itse säädellä. Leivät voi ostaa valmiiksi leikattuina tai itse leikata esim. paahto- ja vuokaleivästä. Kostutukseen voi käyttää 1 dl lihalientä. Täytteet voi ostaa valmiina salaatteina tai tahnoina tai tehdä itse. Koristelussa voi käyttää omaa mielikuvitusta.
666839.jpg
TÄYTE 1:
italiansalaatti valmiina tai tee itse. Kts. tämän blogin ohje salaatit- kohdasta. Makaroni vain vaihdetaan spaghetiksi.
666841.jpg
TÄYTE 2:
2 prk maustamatonta tuorejuustoa
150 g kinkkua
1 punainen paprika
2 rkl sinappia
1/4 tl valkopippuria
Hienonna ainekset tehosekoittimessa.
666834.jpg
TÄYTE 3:
2 prk maustamatonta tuorejuustoa
150 g meetwurstia
1 dl hillosipuleita
Hienonna ainekset tahnaksi tehosekoittimessa.
666836.jpg
Kun voileipäkakussa on mielestäsi riittävästi kerroksia Kääri se tiukkaan voipaperipakettiin, laita päälle paino ja pistä voileipäkakku tekeytymään yön yli jääkaappiin.
KORISTELU:
2 prk tuorejuustoa
2 rkl ranskankermaa
kinkkua
tuoretta kurkkua viipaleina
tomaattia lohkoina
persiljaa
pikkukurkkuja
juustoraaste
Notkista tuorejuusto ranskankermalla ja sivele kakku sivuilta ja päältä sillä. Painele sivuille juustoraastetta. Päälle voit laittaa koristeluja makusi mukaan. Kuvassa on valmis voileipäkakku. Valitettavasti meinasi kuvan ottaminen unohtua ja niinpä se on kuvassa jo säilytysrasiassa.
666846.jpg