Tämä on ihana, kesäinen jälkiruoka.
POHJA:
2 dl kauraryynejä
2 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 1/2 dl sokeria
2 rkl fariinisokeria
1 1/2 dl sulatettua voita
1/2 dl kermaa
TÄYTE:
3 dl kuohukermaa
3 rkl sokeria
vadelmia
Sekoita ensin täytteen kuivat ainekset. Lisää sitteen sulatettu rasva ja kerma. Levitä leivinpaperille uunipellille 3 lautasen kokoista, ohutta, pyöreää levyä ja paista uunissa 200 asteessa 10 minuuttia. Anna torttupohjien jäähtyä hyvin ennen koskemista ja täyttämistä.
Vatkaa kermavaahto ja mausta sokerilla. Kokoa torttu juuri ennen tarjoamista.
POHJA:
2 dl kauraryynejä
2 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 1/2 dl sokeria
2 rkl fariinisokeria
1 1/2 dl sulatettua voita
1/2 dl kermaa
TÄYTE:
3 dl kuohukermaa
3 rkl sokeria
vadelmia
Sekoita ensin täytteen kuivat ainekset. Lisää sitteen sulatettu rasva ja kerma. Levitä leivinpaperille uunipellille 3 lautasen kokoista, ohutta, pyöreää levyä ja paista uunissa 200 asteessa 10 minuuttia. Anna torttupohjien jäähtyä hyvin ennen koskemista ja täyttämistä.
Vatkaa kermavaahto ja mausta sokerilla. Kokoa torttu juuri ennen tarjoamista.
Kommentit