Munakasrulla on maittava lounas ja sen täyttämisessä vain mielikuvitus on rajana. Tämän munakasrullan täytin kinkkuseoksella. Jostain syystä rulla ei tällä kertaa pysynyt leikatessa hyvin kasassa, vaan on kuvassa vähän läsähtäneen näköinen.
817766.jpg
50 g voita
1 dl vehnäjauhoja
5 dl maitoa
1 tl leivinjauhetta
3 keltuaista
3 valkuaista
TÄYTE:
kinkkusuikaleita
sipulia hienonnettuna
pippurirouhetta
Creme Fraiche
PINNALLE
juustoraastetta
Rasva sulatetaan kattilassa, jauhot lisätään ja annetaan kiehahtaa. Maito lisätään vähitellen, koko ajan sekoittaen. Anna seoksen kiehua muutama minuutti ja nosta se hetkeksi jäähtymään. Lisää keltuaiset yksitellen ja leivinjauhe tässä vaiheessa. Vatkaa valkuaiset vaahdoksi ja lisää seokseen. Levitä seos uunipellille leivinpaperin päälle. Paista 225 asteessa n. 15-20 minuuttia.
Kuullota sipulia öljyssä, lisää kinkkusuikaleet. Lisää Creme Fraiche ja anna hetki hautua. Mausta pippurilla.
Levitä täyte uunista otetulle levylle ja kääri levy rullalle leivinpaperia apuna käyttäen. Ripottele pinnalle juustoraastetta. Laita uuniin, kunnes juusto on kauniin värinen.