Cannelloneissa yhdidtyvät liha ja kasvikset pastan kanssa. Nähin cannelloneihin on käytetty broilerinlihaa ja nämä ovat maultaan miedompia kuin muut canneloniohjeeni.
1500272.jpg
50 g pakastettuja maissinjyviä pussin ohjeen mukaan keitettynä
50 g margariinia
50 g vehnäjauhoja
7 dl maitoa
175 g raastettua cheddarjuustoa
250 g broilerin suikaleita kypsennettynä
cannelloneja
jauhettua paprikaa, suolaa, pippuria, muskottipähkinää
Sulata rasva kattilassa, lisää jauhot ja anna turvota. Lisää maito vähitellen. Anna kastikkeen kiehua miedolla lämmöllä, kunnes se on sakeaa. Ota alle puolet kastikkeesta kulhoon ja lisää siihen 1/3 juustoraasteesta, broilerinpalat, maissi, muskottipähklinää, siolaa ja pippuria. Lisää loppuun kastikkeeseen loput juustoraasteet, muskottipähkinää, suolaa, pippuria, paprikajauhetta.
Kaada kolmasosa lihattomasta kastikkeesta vuoan pohjalle ja levitä tasaisesti. Täytä cannellonit broileriseksella ja asettele vuokaan kastikkeen päälle. Kaada jäljellä oleva kastike päälle. Ripottele päälle vielä juustoraastetta. Paista uunissa 200 asteessa n. 30 - 35 minuuttia.