Kun on vapaalla, mutta ruuan valmisteluun ei ole liiemmälti aikaa, voi hyödyntää valmiita paisteja. Tällä kertaa ostin valmiiksi marinoidun kasler-paistin, jonka paistoin yhdessä kasvisten kanssa. Kasviksina käytin, mitä jääkaapista löytyi. Lisukkeeksi keitin ruusukaaleja.

456859.jpg

Valmiiksi marinoitu kasler-paisti
porkkanoita
lanttua
sipulia
bataattia
Aromat- suolaa
soijakastiketta
suolaa
Laitoin paistin uunivuokaan ja paistimittarin paistin läpi. Kuorin ja lohkoin kasvikset paistin ympärille. Porkkanoiden päälle pirskotin soijakastiketta, perunoiden päälle sirottelin Aromat- suolaa ja muiden kasvisten päälle jauhoin myllyllä merisuolaa. Paisti oli 170 asteisessa uunissa n. 2 tuntia eli kunnes paistimittari näytti 80 astetta. Maukasta oli.