Täytän letut yleensä jauhelihaseoksella. Maustan jauhelihan sangen yksinkertaisesti, mutta se on yllättävän maukasta.

438302.jpg

LETTUTAIKINA:
1/2 litraa maitoa
1-2 kanamunaa
ripaus suolaa
2 1/2 dl vehnäjauhoja
TÄYTE:
jauhelihaa
Aromat-suolaa
mustapippuria
valkosipulia
PÄÄLLE:
juustoraastetta
Maitoon lisätään ainekset hyvin sekoittaen. Taikinan annetaan tovin turvota ja letut paistetaan paistinpannulla. Jauheliha ruskistetaan ja maustetaan. Sekaan voi halutessaan lisätä esimerkiksi pakasteherne-maissi-porkkanaa/paprikaa. Letuille laitetaan täytettä ja ne kääräistään rullalle. Päälle ripotellaan juustoraastetta. Letturullat laitetaan uunivuokaan ja annetaan olla uunissa 200 asteessa kunnes juusto on sopivan sulanutta ja kauniin väristä.