Jauhelihapihvejä voi tehdä monella tapaa. Korppujauhot voi turvottaa kermaviilissä, kermassa tai vedessä, niinkuin minä yleensä teen. Pihveihin voi lisätä myös erilaisia kasviksia. Minä lisäsin näihin pihveihin sipulia, persiljaa ja paprikaa.
517224.jpg
400 g jauhelihaa
1 dl korppujauhoja
2 dl vettä
1 kananmuna
1 silputtu sipuli ruskistettuna
paprikaa pieninä kuutioina
suolaa, pippuria
silputtua persiljaa
Korppujauhot turvotetaan vedessä ja maustetaan. Kananmuna, kasvikset ja jauheliha lisätään ja sekoitetaan. Taikinan annetaan hetki turvota. Jauhelihapihvit on kätevä paistaa lettupannussa. Niin saa samankokoisia ja -muotoisia pihvejä kätevästi. Koska näissä pihveissä oli paprikakuutioita, olisi niiden paistaminen pannussa ollut hankalaa. siispä paistoin ne uunissa 200 astetta 20 minuuttia.