Lindsrömin pihvit maistuvat smetanan ja sipulisilpun kanssa. Tosin tällä kertaa oli viimeinen kotoa löytyvä sipuli mennyt huonoksi ja katastrofi oli pojan mielestä valmis. Onneksi löytyi punasipulia hätäavuksi. Vuosia, vuosia sitten yritin valmistaa Lindströmin pihvejä paistamalla, mutta pihvien ongelma on koossa pysymisessä. Olenkin todennut uunissa paistamisen paljon vaivattomammaksi.
492126.jpg
400 g naudan jauhelihaa
1 dl korppujauhoja
2 dl vettä
1 kananmuna
Aromat-suolaa, valkopippuria
raastettua etikkapunajuurta
Korppujauhot turvotetaan vedessä ja maustetaan. Kananmuna, jauheliha ja mausteet sekä raastettu punajuuri lisätään. Taikina sekoitetaan hyvin ja annetaan hetken turvota. Taikinasta muotoillaan pihvejä uunipellille ja pihvit paistetaan 200 asteessa n. 20 minuuttia.