Makkarakastike on perheen suosikkiruokaa. Lanttukuutiot sopivat sen kanssa tosi hyvin, ne ovat suorastaan makeita. Jatkossa minun täytynee keskittyä kuvien stailaamiseen. Syön yleensä aika pieniä annoksia ja ne näyttävät isolla lautasella kuvattuna tässäkin siltä kuin makkaranpala etsisi toista.
544505.jpg
lenkkimakkaraa
voita
vehnäjauhoja pari ruokalusikallista
vettä
soijakastiketta
tomaattiketsuppia
Makkarakuutiot ruskistetaan pannulla ja laitetaan syrjään odottamaan. Voita sulatetaan pannulla ja vehnäjauhoja lisätään hyvin sekoittaen. Jauhojen annetaan hetki turvota ja vesi lisätään myös hyvin sekoittaen. Kastikkeen annetaan turvota ja se maustetaan.  Makkarapalat lisätään joukkoon ja annetaan hetken kuumentua.
Lanttukuutioita haudutetaan voissa n. puoli tuntia eli perunoiden keittoajan.  Lopuksi kuutiot maustetaan ripauksella suolaa.