Tämä pashaohje on perinteisempi eikä niin kovin kevyt.
505084.jpg
150 g voita
2 dl sokeria
2 tlk maitorahkaa
2 dl kuohukermaa
1 muna
1/2 sitruunan mehu
1-2 tl vanilliinisokeria
3 rkl mantelirouhetta
3 rkl rusinoita hienonnettuna
koristeeksi tuoreita tai säilykehedelmiä
Voi ja sokeri vatkataan vaahdoksi. Seokseen lisätään maitorahka ja vaahdoksi vatkattu kerma. Loput aineksista hedelmiä lukuunottamatta lisätään sekaan. Pashavuoka (tai muovinen kahvinsuodatin tai siivilä) vuorataan kostutetulla sideharsolla (sideharsoa myydään hyvin varustetuissa kangaskaupoissa). Pashamassa laitetaan vuorattuun muottiin ja valutetaan kylmässä esim. kulhoon laitettuna seuraavaan päivään. Kannattaa välillä tarkastaa, ettei nestepinta nouse pashan alareunan tasalle ja tarvittaessa neste tulee kaataa pois. Valmis pasha kumotaan vadille ja koristellaan.