Mehevän maukkaat cannellonit vievät kielen mennessään. Appelsiinikastikkeen pitäisi riittää nesteeksi, mutta minusta se tuntui liaan kuivalta (cannellonit kuivuvat muuten uunissa) joten lisäsin purkillisen ruokakermaa. Pinnalle laitoin juustoraastetta, myös ohi ohjeen. Maistuu kyllä hyvältä ilman kermaa ja juustoraastettakin. Appelsiini ja hunaja tuovat erilaisen makuvivahteen.
606016.jpg
cannelloneja
jauhelihaa
tomaattimurskaa
lihaliemikuutio, pippuria
porkkana
palsternakkaa
juuriselleriä
sipuli
2 appelsiinia
2 rkl voita
3 rkl juoksevaa hunajaa
suolaa ja pippuria
Valmista jauhelihasta, tomaattimurskasta ja lihaliemikuutiosta kastike. Mausta se pippurilla. Täytä cannellonit jauhelihakastikkeella ja laita ne voidellulle uunivuoalle.. Leikkaa juurekset kuutioiksi ja hienonna sipuli. Kuullota juureksia ja sipulia voissa ja hunajassa. Lisää appelsiineista puristettu mehu ja appelsiininkuoriraaste. Mausta suolalla ja pippurilla. Kaada juurekset ja liemi cannellonien päälle. Paista uunissa 175 asteessa 40 minuuttia.