Pinaatti ja raejuusto sopivat hyvin yhteen. Cannelloneista ne tekevät todella herkullisia. Kuva on valitettavan epäselvä. Ensimmäisiä kuvia, jotka olen ottanut uudella digikamerallani itse (mies aikaisemmin kuvaili blogiani varten).
703433.jpg
cannelloneja
TÄYTE:
oliiviöljyä
400 g pinaattia
1 sipuli hienonnettuna
2 dl raejuustoa
raastettua muskottipähkinää, suolaa, pippuria
TOMAATTIKASTIKE:
oliiviöljyä
1 tlk tomaattimurskaa
1 sipuli hienonnettuna
2 rkl tomaattipyreetä
JUUSTOKASTIKE:
oliiviöljyä
2 rkl jauhoja
4 dl maitoa
2 dl juustoraastetta
suolaa, pippuria

Sulata pinaatti. Kuullota sipulia ja pinaattia, pannulla oliiviöljyssä, kunnes sipuli pehmenee. Mausta suolalla, pippurilla ja muskotilla. Sekoita raejuusto joukkoon. Täytä cannellonit seoksella ja laita ne vielä sivuun.
Kuullota sipulia oliiviöljyssä. Kaada päälle tonmaattimurska ja lisää tomaattipyree. Anna hautua hetken. Kaada kastike voidellun uunivuoan pohjalle, laita täytetyt cannellonit päälle.
Kuumenna oliiviöljy, lisää joukkoon jauhot hyvin sekoittaen. Lisää maito voimakkaasti vatkaten. Hauduta 5 minuuttia, kunnes kastike sakenee. Mausta suolalla ja  pippurilla, lisää juustoraaste. Sekoita, kunnes juusto on sulanut. Kaada kastike cannellonien päälle. Paista uunissa 200 asteessa n. 20 minuuttia, tai kunnes pinta on kullanruskea ja cannellonit pehmeitä.