Jos pullapitko tai ranskanleipä on päässyt kuivahtamaan, voi niistä tehdä herkullista jälkiruokaa mm. pullavanukkaan muodossa. Tällä kertaa vanukkaassa on pitkopullaa. Hillona käytin kotitekoista omenasosetta.
pulla- tai ranskanleipäviipaleita
5 dl maitoa
2 munaa
hilloa
Vatkaa munat ja maito sekaisin. Kasta leipäviipaleet munamaitoon ja lado ne voideltuun uunivuokaan. Laita kerrosten väliin hilloa. Loppu munamaito kaadetaan päälle. Paista uunissa 200 asteessa n. puoli tuntia.
pulla- tai ranskanleipäviipaleita
5 dl maitoa
2 munaa
hilloa
Vatkaa munat ja maito sekaisin. Kasta leipäviipaleet munamaitoon ja lado ne voideltuun uunivuokaan. Laita kerrosten väliin hilloa. Loppu munamaito kaadetaan päälle. Paista uunissa 200 asteessa n. puoli tuntia.
Kommentit