Nämä juustosarvet on tehty ilman hiivaa. Kermaviili tekee niistä meheviä, tosin paistamisen kanssa täytyy olla tarkkana, ettei sarvista tule kovia. Ohjeesta tulee 8 sarvea, mutta minä kerron yleensä ohjeen kahdella tai kolmella ja teen enemmän sarvia kerralla.
867604.jpg
3 1/2 dl vehnäjauhoja
2 1/2 dl leivinjauhetta
1/2 tl suolaa
2 1/2 dl juustoraastetta
50 g voita tai margariinia
1 tlk kermaviiliä
TÄYTE:
1 muna
juustoraastetta
VOITELUUN:
1 muna
Sekoita kuivat aineet keskenään ja nypi rasva jauhojen joukkoon tasaisesti. Sekoita kermaviili sekaan tasaisesti. Anna taikinan seisahtaa hetki jääkaapissa. Kauli taikina pyöreäksi levyksi ja jaa taikinapyörällä tai veitsellä 8 yhtäsuureen osaan (kolmion mallisiksi). Laita täytettä kolmion leveään osaan ja rulla kolmio sarven malliseksi. Paista uunissa 225 asteessa 15 - 20 minuuttia.