Sain monta kesäkurpitsaa ja ongelmana oli mitä tehdä niistä, ennen kuin ne menevät huonoksi. Tein kesäkurpitsapastaa (kasvisruuat) ja ratatoullea (kasvisruuat), kesäkurpitsapikkelssiä (salaatit) ja kesäkurpitsapihvejä. Kesäkurpitsapihvit ovat yllättävän herkullisia.
600 g raastettua kesäkurpitsaa
1 sipuli hienonnettuna
3 munaa
1 tl suolaa
1 rkl Herbes de Provence- yrttisekoitusta
1/4 tl mustapippuria
5 rkl vehnäjauhoja.
Sekoita kaikki ainekset keskenään kulhossa. Kuumenna lettupannu ja öljyä se hyvin. Paista pihvit. Jos kesäkurpitsaraastessa on runsaasti nestettä, kannattaa se valuttaa, ettei taikinasta tule liian vetistä.
600 g raastettua kesäkurpitsaa
1 sipuli hienonnettuna
3 munaa
1 tl suolaa
1 rkl Herbes de Provence- yrttisekoitusta
1/4 tl mustapippuria
5 rkl vehnäjauhoja.
Sekoita kaikki ainekset keskenään kulhossa. Kuumenna lettupannu ja öljyä se hyvin. Paista pihvit. Jos kesäkurpitsaraastessa on runsaasti nestettä, kannattaa se valuttaa, ettei taikinasta tule liian vetistä.
Kommentit