Ostin jouluksi reilusti lihaa karjalanpaistia varten, mutta en käyttänytkään kaikkea. Siispä laitoin loput pakkaseen ja tein niistä myöhemmin lihapataa laittaen sekaan mitä mieleen juolahtaa ja kaapista löytyy. Hyvää tuli. Pakkasesta otin seuraksi myös lanttulaatikkoa (kasvisruuat).
1183548.jpg
naudan paistia kuutioina
porsaan paistia kuutioina
sipulia silputtuna
porkkanaa viipaloituna
hillosipuleita
tomaattipyrettä
laakerinlehti
1/2 lihaliemikuutioita
suolaa, valkopippuria
Lihat ruskistin ja laitoin pataan. Joukkoon lisäsin kiehautetun huuhdeliemen paistinpannulta. (Veden kiehautus pannussa ottaa maut talteen). Laitoin sekaan kaikki muut ainekset ja annoin padan muhia 1 1/2 tuntia. Tarjosin padan keitettyjen perunoiden kera.