Söimme edellisenä päivänä valmiita kalapuikkoja perunamuusin kera. Tein kerralla oikein ison muusin ja seuraavana päivänä käytin muusin lopun paimenen paistokseen.
1319449.jpg
1/2 litraa perunamuusia
1 muna
(muskottipähkinää)
400 g naudan jauhelihaa
sipuli silputtuna
2 paprikaa pienittynä
1 munakoiso paloiteltuna
1 tlk tomaattimurskaa
suolaa, valkopippuria, valkosipulia
juustoraastetta
Sekoita muna perunamuusiin, mausta halutetssasi. Ruskista jauheliha, sekoita kasvikset joukkoon tomaattimurskan kera ja anna kypsyä 5-10 minuuttia. Mausta. Laita voideltuun uunivuokaan pohjalle jauhelihaseos, päälle muusi ja pinnalle ripottele juustoraaste. Kypsennä uunissa 225 asteessa, kunnes pinnalle tulee väriä.